Шампионът с Лестър и бивш английски национал Дани Дринкуотър е

...
Шампионът с Лестър и бивш английски национал Дани Дринкуотър е
Коментари Харесай

Биха жестоко до безсъзнание бивш английски национал

Шампионът с Лестър и някогашен британски национал Дани Дринкуотър е бил пребит до безсъзнание пред механа в родния си Манчестър. Шестима души са го удряли с твърди предмети, ритали са го, до момента в който е бил на земята и го оставили да лежи в локва от личната си кръв, написа вестник "Сън ".

Инцидентът се случил поради любовна драма. Футболистът на Челси, който в този момент е чартърен в Бърнли, забърсал гаджето на различен състезател - Кгоси Нтле от Скънторп. На всичко от горната страна, той споделил в лицето на изоставения ухажор, че половинката му идва с него и въобще не му пука, като почнал да я смъква напълно намерено пред погледа му.

Нтле скочил на пердах на футболиста от Висшата лига, само че двамата били разтървани. Когато Дринкуотър тръгнал да си върви, върху него скочила групичка от другари на играча на Скънторп и почнала да го пребива грубо.

Той бил издебнат в тил и бил непосредствено повален на земята с удар с тъп предмет по главата. Почти изпаднал в безсъзнание, към този момент бил налаган безжалостно от причинителите и се търкалял в локва от личната си кръв. Нещо повече, те желали съзнателно да го наранят по краката, с цел да прекратят кариерата му.

Един от причинителите скачал с цялата си тежест върху глезена му, до момента в който изоставеният ухажор Нтле крещял оглупял: "Счупи му краката! ". В последна сметка връзките на глезена му били раздрани и той няма да играе най-малко един месец, а може би и повече.

Инцидентът се случил преди повече от седмица, като станал в часовете след мача с Ливърпул, в който беше неизползвана запаса. От двата клуба оповестиха единствено, че той има контузия в глезена, само че не прецизираха от какво е получена тя. Сега излиза наяве, че е станал жертва на нечовечен побой.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР