Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория Стипе

...
Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория Стипе
Коментари Харесай

Стипе Миочич с нов договор до края на годината, надява се на завръщане през 2018

Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория Стипе Миочич е пред завръщане в осмоъгълника.

Преговорите за възобновяване на неговия договор най-сетне са тръгнали в вярната посока и има светлина в края на тунела. Миочич се надява да се завърне в клетката, с цел да отбрани купата си през първото тримесечие на 2018-та година.

Миочич не се е бил от месец май, когато нокаутира Жунио Дос Сантос в UFC 211. През миналата година Миочич, който нормално стои на страна от всевъзможни драми, беше доста настойчив в изявленията си, че не е удовлетворен от сегашния си контракт.

През юли неговият управител съобщи, че клиентът му няма да се върне в клетката, до момента в който договорът му не бъде усъвършенстван. Основният проблем е, че Миочич, който е на път да усъвършенства върха за най-вече поредни отбрани в тежка категория на UFC (2), е спечелил доста по-малко пари от последните двама кандидати за купата (Дос Сантос и Алистър Овърдийм).

Това, което не е ясно към този миг, е кой ще бъде противник на Миочич при неговото завръщане. Победителят от срещата сред Фабрицио Вердум и Марчин Тибура или спечелилият от срещата сред Алистър Овърдийм и Францис Нгану в UFC 218.

Остава да разберем!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР