Шампионът на Англия Ливърпул написа срамна страница в историята си

...
Шампионът на Англия Ливърпул написа срамна страница в историята си
Коментари Харесай

И Челси удари Ливърпул насред Анфийлд

Шампионът на Англия Ливърпул написа срамна страница в историята си и за първи път инкасира пет следващи домашен загуби в шампионата (0:1 от Бърнли, 0:1 от Брайтън, 1:4 от Ман. Сити и 0:2 от Евертън). Тази вечер " алените " паднаха с 0:1 от Челси на " Анфийлд " и към този момент са на 12 точки от водача Манчестър Сити, до момента в който лондончани са в топ 4.

Битката сред немските мениджъри Юрген Клоп и Томас Тухел стартира кошмарно за Ливърпул и Челси пропусна две положителни благоприятни условия посредством Тимо Вернер в 11-ата и 16-ата минута, а гол на нападателя в 24-ата минута беше анулиран поради засада.

Малко преди края на полувремето Мейсън Маунт въпреки всичко материализира превъзходството на Челси и изведе отбора си в резултата.

Втората част не предложи нещо по-различно и Нголо Канте и Бен Чилуел пропиляха хубави благоприятни условия за втори гол за Челси, до момента в който Ливърпул продължаваше да има 0 в графата точни удари.

Четвърт час преди края Челси пропиля още една опция. Тимо Вернер получи топката отляво и стреля, само че Алисон се намеси и мазета топката. Пет минути преди края Ливърпул сподели зъби и на два пъти в границите на секунди можеше да стигне до равенството, само че Фирмино и Вайналдум пропуснаха.

До края на срещата домакините пробваха обезверен напън, който обаче не докара до нищо и Челси си потегли с успеха и трите точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР