Шампионът Лудогорец постигна изключително важна победа с 2:0 при домакинството

...
Шампионът Лудогорец постигна изключително важна победа с 2:0 при домакинството
Коментари Харесай

Лудогорец продължи победния си ход след успех в дербито с Левски

Шампионът Лудогорец реализира извънредно значима победа с 2:0 при семейството си на Левски в дербито на 14-ия кръг в Първа лига, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. По този метод „ орлите “ записаха седмата си поредна победа в шампионата, до момента в който от своя страна във втори следващ мач „ сините “ не могат да стигнат до трите точки.

Върджил Мисиджан даде преднина на разградчани в 11-ата минута, завършвайки отлична контраофанзива на своя отбор. Холандското крило на домакините получи отличен извеждаш пас от Марселиньо и с обмислен шут изпрати топката в долния ляв ъгъл на Божидар Митрев.

Девет минути по-късно Левски можеше да изравни, откакто Габриел Обертан напредна рисково по десния фланг и подаде към Серджиу Буш, който бе оставен непокрит на метър от вратата. Румънският нападател обаче стреля неопределено и топката мина около задачата.

В 31-ата минута първенците осъществиха втори гол посредством Игор Пластун, само че след това попадението бе анулирано поради състояние на засадата. Вследствие на митингите от страна на домакините, техният ментор Димитър Димитров-Херо бе изпъден от пейката и бе заставен да изгледа срещата от трибуните.

След подновяването на играта през втората част Лудогорец въпреки всичко стигна до нов гол. В 59-ата минута Джоди Лукоки проби отдясно, след което асистира на Вандерсон, който от чиста позиция вкара за крайното 2:0 в интерес на разградчани.
След триумфа първенците не престават да са едноличен водач в класирането към този момент с актив от 36 точки, на 5 от втория ЦСКА-София и на цели 11 от третия Левски. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР