Шампионът и носител на Купата на България за 2022 година

...
Шампионът и носител на Купата на България за 2022 година
Коментари Харесай

Красимир Георгиев: Доста тежка загуба

Шампионът и притежател на Купата на България за 2022 година Хебър (Пазарджик) се класира по решителен метод на на финала на шампионата Money+ Купа България 2023. Волейболистите на Камило Плачи победиха изрично вицешампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 във втория полуфинал.
 “Италиански ” край Хебър - Дея на Money+ Купа България 2023 “Италиански ” край Хебър - Дея на Money+ Купа България 2023
“Доста тежка загуба. В първия гейм успяхме да удържим техния сервис и играхме на едно доста положително равнище - и в офанзива, и на обсада, и в отбрана. Във втория гейм се пречупихме на посрещане, след което е ясно, че офанзивата не потегля. Хващаха ни на блок. Върнахме се в третия гейм, започнахме лека-полека да намираме темп, само че в края на гейма, опитът си оказа въздействието. По-опитни са, знаят по какъв начин да играят, къде да се нареждат. Нямаме чак толкоз доста уроци за учене. Тренираме, даваме всичко от себе си постоянно, по-късно излизаме и играем. Имаме обаче да наваксваме още, спрямо Хебър ", показа центърът на Нефтохимик Красимир Георгиев.
 Ники Николов: Очакванията ни за утрешния край са за тежък мач Ники Николов: Очакванията ни за утрешния край са за тежък мач
Снимки: NVL/Startphoto.bg
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР