Шампионът Челси загуби с 1:4 гостуването си на Уотфорд в

...
Шампионът Челси загуби с 1:4 гостуването си на Уотфорд в
Коментари Харесай

"Уотфорд" шокира десет от "Челси"

Шампионът " Челси " загуби с 1:4 гостуването си на " Уотфорд " в последна среща от 26-ия кръг на британското футболно състезание. Лондончани, които в сряда паднаха с 0:3 вкъщи от " Борнемут ", останаха на четвъртата позиция с 50 точки, само че към този момент изостават на 19 точки зад водача " Манчестър Сити ".

Възпитаниците на Антонио Конте останаха с 10 души на терена още в 30-ата минута. Тимуе Бакайоко получи два бързи жълти картона, вторият от които за остро влизане в краката на Ричарлисон след нескопосано повеждане на топката в средата на терена.

" Уотфорд " се възползва от числения превес и поведе в резултата три минути преди почивката. Трой Дийни осъществя от дузпа, отсъдена за нарушаване на вратаря Тибо Куртоа против Жерард Деулофеу в пеналта.

" Челси " съумя да изравни в 82-ата минута с прекрасен удар на Еден Азар от 25 метра.

Шампионите, обаче, си сринаха и до края получиха още три гола. Дарил Янмаат даде нов задатък на домакините в 84-ата минута, когато след двойно подаване с Роберто Перейра се измъкна в чиста позиция и от десетина метра прати топката в мрежата.

Новото попълнение Деулофеу приключи страхотна контраофанзива в 88-ата минута, а Перейра оформи триумфа с удар по диагонала от дясно в наказателното поле след асистенция на Абдулай Дукуре в първата минута на добавеното време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР