Шакира и Жерар Пике започнаха да се срещат още през

...
Шакира и Жерар Пике започнаха да се срещат още през
Коментари Харесай

Вярва ли все още в любовта Шакира

Шакира и Жерар Пике започнаха да се срещат още през 2011 година и макар че бяха дружно повече от цели 10 години, по този начин и не се ожениха. Въпреки това те имат две деца - Милан (9 г.) и Саша (7 г.).
 Жерар Пике, Шакира, Саша, Милан и решението, което взеха за децата си
Решението, което взеха Шакира и Пике

Всичко за богатството на децата им

Във връзката на Шакира и Жерар Пике обаче не всичко е било съвършено, защото преди половин година стана ясно, че се разделят и имат подписано съглашение за настойничество. " Със страдание удостоверяваме, че се разделяме ", оповестиха тогава те, напомнят от Us Magazine.

На фона на бурната разлъка, която последва след невярност на Жерар Пике, Шакира резервира фокуса си към грижата за децата. " Беше мъчно освен за мен, само че и за децата ми ", показа певицата пред Elle през септември 2022 година Тя призна, че се е опитвала да скрие обстановката пред децата си с концепцията да ги отбрани. " Това е моята задача номер едно в живота ", добавя Шакира.

Изглежда че в този момент, месеци след раздялата, тя продължава да гледа оптимистично на нещата и демонстрира, че стартира новата 2023-та година с позитивна настройка.

В Instagram Шакира написа обръщение, в което напълно искрено споделя за изцелението след измяната. " Дори някой да ни е предал, би трябвало да продължим да имаме вяра ", написа тя на испански.
 Шакира, Уилям Мебарак Чадид и грижите, които поставя певицата за татко си
Добра щерка ли е Шакира

Грижите, които поставя певицата за татко си

" Пред лицето на презрението, продължавайте да цените себе си. Защото положителните хора са повече от неприятните. Нашите сълзи не са загуба, те напояват почвата, където ще се роди бъдещето и ни вършат по-човечни, тъй че когато сме с разрушено сърце да можем да продължим да обичаме ", споделя още певицата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР