Сградата се намира в бизнес района на френската столица. Поредната

...
Сградата се намира в бизнес района на френската столица. Поредната
Коментари Харесай

За мир в Близкия изток: Френският Спайдърмен изкачи без въжета 220-метрова кула в Париж

Сградата се намира в бизнес региона на френската столица. Поредната му зрелищна акция лиши към два часа. 

" Днес се изкачвам в поддръжка на мира. Опитвам се да не предпочитам страна, за Палестина или за Израел, само че съгласно мен има едно незабавно и значимо нещо, което би трябвало да се направи. Toва e да се изслушаме взаимно и да се подпишат мирни съглашения, които да са дълготрайни, тъй че и Палестина, и Израел да могат да получат това, което желаят ", сподели той пред Ройтерс.

Според Робер насърчаването на принуждение и спорове не води до нищо позитивно.

През април Ален Робер изкачи 38-етажен небостъргач в Париж, с цел да изрази поддръжката си за гневните митинги против пенсионната промяна във Франция. Миналата година пък изкачи с 34-годишния си наследник Жулиен един от най-високите небостъргачи в Барселона.

Тогава синът му, който не е катерач, а осем години е бил армията и е разпален състезател, сподели пред Ройтерс, че се е подготвял, гледайки видеоклипове от предходните изкачвания на татко си. 

Заради катераческите си подвизи Ален Робер е вписан в Книгата на Гинес. Той е изкачвал някои от най-високите сгради в света, в това число небостъргача " Бурж Халифа " в Дубай, Айфеловата кула в Париж и моста Голдън Гейт в Сан Франциско, Съединени американски щати.

Робер рядко получава позволение, като нееднократно на върха на зданията е посрещан от полиция.

Alain Robert, a French climber dubbed ‘Spiderman’, climbed a skyscraper in Paris calling for peace between Israel and Palestine. Watch! |
— IndiaToday (@IndiaToday)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР