Сформирана е работна група с участието на редица служби и

...
Сформирана е работна група с участието на редица служби и
Коментари Харесай

Какво знаят властите у нас за хеликоптера, изхвърил накротици на турска територия

Сформирана е работна група с присъединяване на редица служби и се работи интензивно по получения сигнал от турските управляващи за хеликоптер, изхвърлил огромно количество опиати в южната ни съседката.

Това съобщи в Бургас шефът на Групово дело “Гранична полиция “ гл. ком. Антон Златанов. Той отхвърли да разкрие детайлности за случая и уточни само, че текат оперативни дейности.

“Не мога да дам информация за това от кое място е изхвърчал хеликоптеръ т, както и не мога да посоча дали е български - даже и да разполагам с такава информация. Когато сме подготвени и имаме какво да кажем, ще разберете “, сподели Златанов.  

Той не разяснява дали се касае за индивидуален случай или канал за трафик на опиати.

Преди ден Анадолската организация заяви, че общо 101 кг скънк , пуснат от хеликоптер, е иззет в граничещия с България турски окръг Къркларели, базирайки се на валията на региона Бирол Екиджи.

Радар в Чанаккале е засякъл нерегистриран летателен уред да навлиза в Къркларели от България през нощта (16 против 17 юли). Установено е, че хеликоптерът е летял ниско в региона на село Йенимахале.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР