Сезонът в Индийската Суперлига не бе особено успешен не само

...
Сезонът в Индийската Суперлига не бе особено успешен не само
Коментари Харесай

Роби Кийн с култов дебют като играещ треньор, пусна се в игра и вкара

Сезонът в Индийската Суперлига не бе изключително сполучлив освен за Димитър Бербатов, а и за другата звезда в локалното състезание Роби Кийн. Някогашният сътрудник на Берба в офанзивата на Тотнъм имаше много по-голям принос от българина, само че тимът му Атлетико де Колката, който бе първенец от 2017-а, приключи сезона на предпоследното 9-о място.

Все отново акцията приключи по метод, който Кийн несъмнено ще запомни. 37-годишният нападател получи опцията да дебютира като треньор, откакто на пожар бе определен за играещ треньор на тима в последния мач от акцията. Кийн получи поста в петък, наследявайки предходния треньор Ашли Уестууд. Преди това, Теди Шерингам бе отпред на тима, само че единствено за 10 мача.

Е, в своя мениджърски дебют, Кийн взе умно решение - да пусне себе си като титуляр. И това се отплати. Защото в 10-ата минута на дуела с НортИйст Юнайтед Кийн засече пас на англичанина Конър Томас и осъществя единственото попадение в дуела.

Robbie Keane did justice to Conor Thomas’ beautiful pass with this delicate finish! Could this be the Fans’ Goal of the Week?

Vote here: https://t.co/pevqJYeawU#HeroISL #LetsFootball pic.twitter.com/zX65FHB88z
— Indian Super League (@IndSuperLeague) March 5, 2018
"Това си беше опит, най-меко казано. Като цяло, имаше доста възходи и падения, само че се любувах. Беше мъчно, само че се любувах ", показа Кийн, който може да се похвали със стопроцентов актив като треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР