Сезонът в българското футболно първенство е открит и феновете вече

...
Сезонът в българското футболно първенство е открит и феновете вече
Коментари Харесай

Ще успее ли Левски да пречупи ЦСКА 1948

Сезонът в българското футболно състезание е открит и почитателите към този момент живеят с новите пристрастености и очаквания. Днес следва да забележим първото появяване на сцената на Левски, ЦСКА 1948, Арда и Черно море. ЛЕВСКИ - ЦСКА 1948 (ДНЕС, 18,45 ЧАСА) На Герена идва един от най-хубавите тимове в шампионата, направил сериозна селекция по време на паузата с привличането на над 10 нови футболисти, в това число и класни чужденци. Как Левски ще се опълчи на ЦСКА 1948 е въпрос, който вълунва освен почитателите на " сините ". Те не привлякоха нито един нов състезател, а в това време бяха напуснати от главния си халф Филип Кръстев. който бе чартърен. Днешният конфликт ще бъде формален дебют за Николай Костов отпред на " сините " при втория му престой на " Герена ". Часове преди мача той призна, че ще бъдат взети двама нови халфа, само че не разкри имената им.ЦСКА 1948 беше на лагер в Словения, където изигра влиятелни контроли с Динамо Загреб и Панатинайкос, а подготовката бе закрита с победа 2:0 над Арис в Солун. " Червените " привлякоха много съществени имена - Антонио Вутов, Мики Орачев, Емил Виячки, Неделко Пишчевич, Ерденис Горища, Том Рапнуи, Талис, Видар Йорн Кяртансон, Рууни Ева. 
Големият отсъстващ в ЦСКА 1948 е Ивайло Чочев, който получи контузия в глезена по време на контролата с Арис. Националът е с ботуш на крайници и ще се възвръща най-малко три седмици, което значи, че ще пропусне първите три мача от новия сезон, както и дебюта на тима в евротурнирите против румънския ФКСБ.Предвиждането ни е за оспорван мач, в който и двата тима ще основат много положения за гол. ПРОГНОЗА: X 3,51 АРДА - ЧЕРНО МОРЕ (ДНЕС, 21,00)   На стадиона в Кърджали несъмнено ще бъде " горещо ", тъй като се срещат два от най-хубавите ни провинциални тимове. През паузата на шампионата Арда се укрепи с двама нови футболисти. Клубът притегли Лъчезар Котев, който бе половин сезон в съветския Химки и нигериеца Окезие Принц Ебенезер.
Илиан Илиев няма да може да употребява през днешния ден осъдените Алекс Фернандес и Мартин Милушев, навън са още Мишел Алвес и Берк Бехйан. Треньорът на Черно море този сезон се радва на засилена конкуренция и дълбочина в състава, което е причина за сполучливи мачове на " моряците ". През предишния сезон и двата тима останаха покрай Европа, само че не се класираха и в този момент това ще бъде главната им цел.Предвиждането ни е за оспорван мач с доста сериозна мотивация и на двата тима. ПРОГНОЗА: Х 3,40
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР