Сезонът на ЦСКА навлиза в опасна зона. Зона далеч от

...
Сезонът на ЦСКА навлиза в опасна зона. Зона далеч от
Коментари Харесай

Белчев: Забравихме загубите, дано сме си извлекли поуки

Сезонът на ЦСКА навлиза в рискова зона. Зона надалеч от комфорта, който може да трансформира 70-годишния празник на „ алените “ от посипан със популярност миг до тъмен спомен. В рамките на седмица ЦСКА може да се трансформира от кандидат за купата в сигурен вицешампион, а фантазиите за трофея от шампионата за Купата на България също да угаснат. И в двата случая пред отбора на Стамен Белчев е тимът на Левски. „ Сините “ взеха първия мач за Купата, а в този момент имат опцията да изиграят основна роля в разпределението на златните медали сред ЦСКА и Лудогорец.

„ Не мисля, че загубихме почва под краката си. Мисля, че тези загуби са към този момент в историята и би трябвало да ги забравим. Във всеки един мач би трябвало да демонстрираме най-хубавото от себе си и да побеждаваме. Мисля, че мачът с Левски няма да бъде доста по-различен от предходния. Когато играеш против Левски залогът постоянно е огромен. Надявам се, че сме си излекли поучения от загубата и да изглеждаме по-добре и да победим. Неприятно е, когато допуснеш две следващи загуби, само че напрежение няма “, разяснява Сламен Белчев..

„ ЦСКА можеше да покаже по-добро лице в мача за купата с Левски, само че бъдете сигурни, че ЦСКА се пробва да играе постоянно нападателно. Понякога се получава, от време на време не, само че се надявам този път да се получи. Нашите благоприятни условия са доста по-големи, само че може би въздействие оказаха осъдените и контузените играчи, което не е маловажно “, сподели още треньорът на ЦСКА преди дербито с Левски в сряда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР