Сезонът на празниците е на път да започне и ние

...
Сезонът на празниците е на път да започне и ние
Коментари Харесай

Вземете своя празничен тоалет заедно с нас!

Сезонът на празниците е на път да стартира и ние сме тук, с цел да ви вдъхновим да сте подготвени за празненството и да се чувствате ужасно. Важно е да се означи, че няма „ един дрескод за всички ", когато става въпрос за облекло за празненство. Умът ви може автоматизирано да премине към пайети и искра, само че те не са единствените ви благоприятни условия.

Всеки, поканен на маратона от празнични празненства през декември, познава компликациите при намирането на нещо ново и празнично, което да облече всеки един. Ето за какво е добре прочетете това:

Идеи за вашия аутфит

# за инцидентните събития
Това може да са питиета в локалния пъб, ден на отворените порти, концерт на коледни песни или учебна пиеса. Не постоянно е нужно да сте очарователни от върха до петите за празнични събития. Намигване към сезона в другояче „ обикновено " облекло постоянно може да бъде задоволително. Стилно коледно плетиво, носено с обичаната ви пола, панталон по размер или елегантни дънки и малко искра на , може да изглеждате отлично облечени, уютни, само че празнични.

# за фирмените празненства
За празненства и по-интелигентни събития ще желаете да засилите фактора искра. Рокля или гащеризон е най-простият вид за облекло, просто се нуждаете от страхотни обувки или ботуши, бижута и палто. Отново, не желаете да бързате да си купите нова рокля, която ще носите единствено един път. Помислете за варианти, които имат дълъг живот, което е превъзходен метод да носите специфична рокля, без да я оставяте да лежи в дрешника ви през останалото време.

Коя е най-хубавата аутфит формула?

Може би най-хубавият вид е сбирка от обособени детайли, които могат да се смесват и съчетават. По този метод можете да употребявате това, което към този момент имате, с опцията да добавите нещо, което се усеща ново и вълнуващо, в случай че смятате, че имате потребност от него.

Това е моментът, когато „ формулите за облекло " влизат в действие. „ Формула за облекло " е повтарящ се метод на обличане, употребявайки характерни кройки, които работят за вас. Например, това може да е макси пола и втален топ или джъмпер. Или чифт необятни панталони с прибрана горна част или пуловер. Или прав или стеснен панталон с по-свободна блуза или топ и сако. Когато знаете кое от тези чувствате най-добре за вас, може да се почувствате по-лесно да имате няколко варианти за всяка половина от тялото си, които могат да вършат разнообразни комбинации. След това сменете обувките, чантите, бижутата, грима, с цел да добавите повече искра с модели на топ марки като guess, когато е належащо.

Защо са значими материите?

Добавянето на първокласни материи към вашето облекло може да бъде елементарен метод да се почувствате празнично. Тъканите, които имат искра, са кадифени, пухкави или космати - те работят супер добре за сезонни тоалети. Независимо дали подхожда на копринена блуза, пуловер от мохер, кадифена рокля или палто от изкуствена кожа, помислете какво можете да добавите, с цел да внесете повече от блясъка. Един от методите да извършите това през декември е да извадите палтото си от изкуствена кожа.

Добрата вест? Възможно е 100 % да съчетаете натоварения си празничен празненство график с не толкоз тайното си предпочитание да ви е допустимо най-топло и комфортно. Не сте уверени? За облекло, което наподобява като милион $, само че се усеща като пижама, съчетайте компактен и моден пуловер с първокласен чифт сатенени панталони с необятни крачоли - просто прибавете железни обувки и сте подготвени за шампанско и имел. Комбинирайте текстури, ценови точки и силуети за безпроблемна грациозност, задоволително комфортни, с цел да празнувате през цялата нощ. От празничното празненство в офиса до годишната новогодишна вечер, ето по какъв начин да поддържате тоалетите си идентични елементи уютни и изискан.

Съставянето на съвършеното облекло не би трябвало да е скъпо или лишава доста време. Имайте поради тези препоръки, до момента в който вършиме равносметка на това, което към този момент имате в дрешника си и какви елементи би трябвало да спестявате или да купувате нови. Опитайте да добавите многообразие от аксесоари и съществени детайли, с цел да наподобява облеклото ви стилизирано.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР