Сезонът на Лъва винаги се провежда по време на горещото

...
Сезонът на Лъва винаги се провежда по време на горещото
Коментари Харесай

Трите зодии, за които август ще бъде спокойно време за размисъл и равносметка

Сезонът на Лъва постоянно се организира по време на горещото лято, което прави пътуването на Слънцето през този имобилен огнен знак време на сила, убеденост и храброст. С края си през август обаче, вибрациите ще се трансформират доста, засягайки всеки зодиакален знак по друг метод.



Докато методичната, насочена към детайлите сила на сезона на Девата е тръпка за някои, три зодиакални знака могат да чакат август да бъде най-лошият месец за другарство - вместо това този летен месец ще бъде време за оттегляне, размисъл и уединение. Земният знак като Дева е прикрит в домовете на всяка от тези три зодии, което ще накара да насочат силата си във вътрешността.
 image2_16x9.png Провери и разбери: С каквото число си се родил, подобен ще е животът ти На фокус
Въздушните знаци се движат от другарство, умствена стимулация и необвързаност, тъй че разумният и насочен към продуктивността знак Дева не е доста удобен сезон за тях. Въпреки че Девата е изменчив земен знак, който е доста по-гъвкав от останалите, това към момента е сила, която е обвързвана с сериозно мислене и дребни елементи. Тъй като този сезон стартира на 24 август, въздушните знаци ще бъдат призовани да се извърнат към областите от живота, които изискват от тях да се облегнат на тази сила, което може да не бъде изключително елементарно.

Ето по какъв начин ще се отрази астрологичната прогноза за август на тези три зодии:
 Зодиите, за които август ще бъде спокоен и спокоен месец  Зодиите, за които август ще бъде спокоен и спокоен месец  Зодиите, за които август ще бъде спокоен и спокоен месец  Зодиите, за които август ще бъде спокоен и спокоен месец
А тук може да разберете по какъв начин ще ви повлияе Меркурий в Дева:
 Как ще ни се отрази Меркурий в Дева  Как ще ни се отрази Меркурий в Дева  Как ще ни се отрази Меркурий в Дева  Как ще ни се отрази Меркурий в Дева
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР