Сезонът на Лъва е време на страст, романтика, креативност и

...
Сезонът на Лъва е време на страст, романтика, креативност и
Коментари Харесай

Сезонът на Лъва ще ни донесе малко драма, но и изцеление: какво да очаква всяка зодия

Сезонът на Лъва е време на пристрастеност, романтика, креативност и себеизразяване. Тази година той ще се отрази на всеки зодиакален знак, само че не всеки път по най-лечебния начин.

Когато споделяме, че тазгодишният сезон на Лъва ще бъде малко трагичен, това е единствено върхът на айсберга. Той започна на 22 юли, единствено 17 минути откакто ретроградната Венера се настани на 22 градуса от огнения знак. Тази назадничавост на Венера в Лъв напременно ще даде път на някои турболентни страсти.

Не всичко ще бъде драма обаче. От самото начало сезонът на Лъва носи надълбоко изцеление на нашите взаимоотношения с остналите и това, което съставлява основата на нашето самочувствие и възприятие за сигурност. 

Сезонът на Лъвовете също така се случва в един от най-забавните месеци в годината, изключително за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец. От друга страна, за неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей заниманието ще бъде съпроводено и от малко грижи.

Eто по какъв начин ще се отрази този интервал на всяка зодия: 
 Сезонът на Лъва: какво да чака всяка зодия  Сезонът на Лъва: какво да чака всяка зодия  Сезонът на Лъва: какво да чака всяка зодия  Сезонът на Лъва: какво да чака всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР