Сезонът на дините вече отмина, но не и за Антония

...
Сезонът на дините вече отмина, но не и за Антония
Коментари Харесай

Ще гръмнат! Тоца пак напомпи бомбите

Сезонът на дините към този момент отмина, само че не и за Антония Петрова-Батинкова. Легендарната Мис България извади мощния си силикон на показ. Блондинката сподели големи прелести, които наподобяват по този начин, като че ли всеки миг ще гръмнат, написа „ Уикенд ”.

Последователите й се запитаха дали си е сменила имплантите с по-големи, или е бременна за трети път. Припомняме, че миската роди втория си наследник преди година, като до последно криеше, че чака дете. Част от феновете й считат, че Антония желае да има и щерка, която да наследи хубостта й.

Други са на мнение, че няма да желае да ражда за трети път. Антония Петрова има силиконов бюст от съвсем 20 години. Тя си е поставила първите импланти още на 20-годишна възраст, които са платени от някогашния й мъж Александър Бередин.

Руснакът задоволяваше всеки каприз на обичаната си. Първите й цици бяха 350 кубика и стояха много изкуствено на тогавашното й тяло. Години по-късно русокоската малко наля снага и реши да усили кубиците в пазвата си. Перничанката си постави много огромни гърди, които по време на двете й бременности станаха големи и умерено можеше да конкурира Джулиана Гани.

Сега прелестите й още веднъж са много огромни и това породи въпроси дали е лягала за трети път на операционната маса. Антония изпъчи новите си прелести и на тазгодишния конкурс „ Мис България ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР