Севернокорейският лидер Ким Чен Ун участва в голям военен парад

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун участва в голям военен парад
Коментари Харесай

Ким Чен Ун с дъщеря си на голям парад в Пхенян за 75-годишнината на армията на КНДР

Севернокорейският водач Ким Чен Ун взе участие в огромен боен церемониал по случай 75-ата годишнина от основаването на севернокорейската войска, съобщи през днешния ден севернокорейската новинарска организация КЦТА, представена от Франс прес и Българска телеграфна агенция.
Още по темата
> > >

Парадът, на който бяха демонстрирани най-модерните оръжия на КНДР бе извършен в сряда вечерта в центъра на столицата Пхенян.

На фотоси от парада, публикувани от КЦТА, се вижда, че дружно с Ким на парада са участвали брачната половинка му И Сол Джу и щерка му Джу Е.

На други изображения се вижда по какъв начин Ким, заобиколен от генералите си, върви по червен килим и насочва приветствия към участващите в парада бойци.

Северна Корея, която разполага с нуклеарно оръжие, провежда сходни паради, с цел да означи значими дати от историята си. За наблюдаващите тези събития са добра опция да видят по какъв начин се развива КНДР във военно отношение.

В парада участваха членовете на военната единица за тактически нуклеарни интервенции. На него бе демонстрирана и най-модерната междуконтинентална балистична ракета, с която разполага севернокорейската войска, заяви КЦТА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР