Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун бил лудо влюбен в Дженифър

...
Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун бил лудо влюбен в Дженифър
Коментари Харесай

National Enquirer: Ким Чен Ун бил влюбен в Дженифър Анистън, панирал отвличането й


Севернокорейският деспот Ким Чен Ун бил бясно влюбен в Дженифър Анистън и даже панирал отвличането й, твърди американското клюкарско издание National Enquirer.

Според изданието, което се базира на „ осведомител на Централно разузнавателно управление на САЩ, “ диктаторът бил захласнат от актрисата и желае да я направи своя жена.

Предполагаемият "информатор “ прибавя: "Той е изцяло обхванат от всичко в Холивуд. Гледа още веднъж и още веднъж "Приятели". Убеден е, че скоро ще се забавлява с най-големите звезди в Холивуд “.

Ким Чен Ун даже наел някогашни сътрудници на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), с цел да отвлекат Анистън по време на пътуването й до Париж през април. Те обаче нищо не създали, тъй като холивудската звезда непрекъснато била заобиколена от бодигардове.

След като означи, че хипотетичната задача в последна сметка се е провалила, „ източник “ добави: „ С няколко седмици изтече информация за тайнствени всеобщи изтезания в столицата на Северна Корея и това (провалът на мисията) може да е причина".

На собствен ред изданието Gossip Cop реши да ревизира тази история и се свърза с представител на Централно разузнавателно управление на САЩ. Той пък се изсмя на неуместното известие. Gossip Cop постоянно разобличава Enquirer за издание на погрешни истории за Дженифър Анистън. /БГНЕС
 Дженифър Анистън със брачна половинка си Джастин Теру. Дженифър Анистън със брачна половинка си Джастин Теру. / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР