Севернокорейските мажоретки отново се раздадоха на макс, но подкрепата им

...
Севернокорейските мажоретки отново се раздадоха на макс, но подкрепата им
Коментари Харесай

Севернокорейските красавици безпомощни и ново 0:8

Севернокорейските мажоретки още веднъж се раздадоха на макс, само че поддръжката им от трибуните не съумя да помогне на обединявания дамски тим на Корея по хокей на лед.

Корейките позволиха втора загуба с 0:8 на хокейния шампионат, този път от Швеция, който се класира на четвъртфиналите в Олимпийския шампионат по хокей на лед в Пьонгчанг. Заедно със скандинавките в идната фаза продължава и тимът на Швейцария, който по-рано се наложи с 3:1 против Япония, а преди разруши също с 8:0 домакините на шампионата.

Първите звезди на Олимпиадата - неповторимите мажоретки от Северна Корея

Така двата европейски отбора оглавиха група "Б " с по шест точки преди директния мач посред им. Шведките си осигуриха рано успеха против сборния тим на КНДР и Република Корея, който продължава да чака първия си гол в домашния шампионат.

Мая Персон откри резултата в четвъртата минута, а до края на частта бяха точни още Елин Лундберг, Йохана Фалман и Ерика Йохансон. Пернила Уинберг вкара за 5:0 във втората третина, а Ема Нордин, още веднъж Уинберг и Ребека Стенберг довършиха разгрома в последната част. Швейцария победи Япония с 3:1. Сара Бенц осъществя две бързи попадения малко след средата на втората част, а при започване на третия интервал Алина Мюлер направи резултата типичен в интерес на европейките. Японките върнаха един гол посредством Ханае Кубо 12:27 минути преди края, само че за повече нямаха сили.

Турнир по хокей на лед за дами от зимните олимпийски игри в Пьончан, мачове от груповата фаза:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР