Северна Корея е взривила Бюрото за връзки от своята страна

...
Северна Корея е взривила Бюрото за връзки от своята страна
Коментари Харесай

КНДР взриви Бюрото за връзки с Южна Корея

Северна Корея е взривила Бюрото за връзки от своята страна на границата с Юга, заяви Сеул на фона на войнствена изразителност от страна на Пхенян, съобщи Агенция Франс Прес.
Съобщението пристигна минути след детонация в взаимната индустриална зона в Кесон, където е ситуирано бюрото, оповестиха южнокорейски медии, позоваващи се на свои източници.

Взривът пристигна и след закана на Ким Йо-чен, авторитетната сестра на севернокорейски водач Ким Чен-ун, през уикенда, която наредила на армията да е подготвена да се намеси, показва Би Би Си.

А в този момент и самата войска разгласи, че е подготвена да „ трансформира фронтовата линия в цитадела и да ускори военната зоркост “.

Южнокорейското министерство на защитата през днешния ден отговори на възобновените закани, че работи със Съединени американски щати в наблюдението на военните ходове на Севера.

КНДР и Южна Корея са разграничени от така наречен демитализирана зона – буфер по продължение на границата, открит след Корейската война през 50-те година на предишния век.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР