Сестрата на Саня Борисова успя да омая американската звезда Стив

...
Сестрата на Саня Борисова успя да омая американската звезда Стив
Коментари Харесай

Скъса синджира: По-красивата сестра на Саня Борисова избяга ...

Сестрата на Саня Борисова съумя да омайност американската звезда Стив Харви. Актьорът и водещ е покорен от чара на красивата Рене.  

Двамата се засичат в Абу Даби, където част от тимовете от лигата на извънземните - НБА, изиграха няколко срещи. Харви взема решение да си подари къса почивка в топлата страна, гледайки обичания си баскетбол. Сестрата на актрисата от години работи в Дубай. Тя е модел, освен това много сполучлив. Поканена е от уредниците на събитието като една от най-яките мадами, живеещи в Абу Даби. Рене Борисова, която е не по-малко красива от Саня, не пропуща шанса да се допре до високите мъже, които играят баскетбол. И инцидентно се среща със Стив Харви. Надянала баскетболен потник, мацката незабавно хваща окото на емблематичния водещ зад океана. Американската звезда вижда красивата българка, която се разхожда на игрището. Рене съумява да замени няколко думи с Харви, който е удивен от сексапила на българката. Сестрата на Саня и комикът даже запечатват срещата си със фотография.



Рене не хваща окото единствено на известния водещ. От чара и сексапила на моделката очарован остава и легендата на НБА Доминик Уилкинс. Един от най-великите играчи в Лигата е напряко омаян от  родната хубавица. Рене прави компания на някогашния баскетболист по време на формалната част от грандиозното събитие. Борисова този път е с грациозен тоалет, които ужасно й отива и я прави да наподобява напълно. 

Преди месеци стана ясно, че сестрата на Саня е отменила сватбата си. Интересното е, че родната хубавица планираше да мине под венчилото... с жена, напомня „ България Днес “.
 

   
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР