Сестрата на Меган Маркъл - Саманта, започва съдебен процес срещу

...
Сестрата на Меган Маркъл - Саманта, започва съдебен процес срещу
Коментари Харесай

Сестрата на Меган Маркъл я съди - излъгала за детството си в интервюто за Опра

Сестрата на Меган Маркъл - Саманта, стартира правосъден развой против нея за това, че изрекла голям брой неистини за детството си в именитото към този момент изявление за американската водеща Опра Уинфри.

Саманта Маркъл твърди, че херцогинята на Съсекс я е наклеветила и изложила пред обществеността, като разказала лъжи за нея и фамилията й в изявлението предишния март.

Адвокатът на Меган Маркъл назова делото „ безпричинно и неуместно “, добавяйки, че ще му извърнат „ минималното належащо внимание “. Майкъл Кумп добави, че " този неоснователен и неуместен правосъден развой е единствено продължение на един модел на тревожно държание. Ние ще му обърнем нужното минимално внимание. "

Саманта Маркъл е полусестра на Меган - двете са от един татко и разнообразни майки.

Меган е „ измислила “ детайлности за произхода си пред кралското семейство и пред медиите, твърди Саманта, и упреква сестра си, че е почнала „ преднамерена акция за заличаване “ на фамилната известност.

Полусестрата на Меган е на 57 години. Според нея главните неистини в изявлението на Маркъл пред Опра са „ че е расла в голяма беднотия “, и че от 13-годишна възраст е трябвало да поеме нископлатени работни места, с цел да „ свърже двата края “.

В правосъдните документи се означават и думи на Меган Маркъл че " няма братя и сестри, че има нищожен контакт с нейните полубрат и полусестра ", и че " фамилията й можело да си разреши единствено салата от 3,75 паунда ".

По време на изявлението си с Уинфри, което бе взаимно с принц Хари, херцогинята сподели, че не е виждала полусестра си от " най-малко 18, 19 години ".

Адвокатите на Саманта, обаче, настояват, че това не е правилно, тъй като Мегън е израснала със фамилията си в къща в Тампа, Флорида.

Доведената сестра на Мегън Маркъл я съди за 75 000 обезщетение.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР