Сестрата на лидера на Северна Корея засипа с критики президента

...
Сестрата на лидера на Северна Корея засипа с критики президента
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен Ун с тежки критики към Байдън

Сестрата на водача на Северна Корея засипа с рецензии президента на Съединени американски щати.

Изявленията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън по отношение на разрушаването на съществуващия ред в КНДР са " нелепости на дъртак без бъдеще ". Това се предава в публикувано изказване на заместник-началника на отдела на Централния комитет на Корейската работническа партия Ким Йо Чен, която е сестра на водача на страната Ким Чен Ун, цитира ТАСС.

" Друг факт, който не може да бъде подминат с безмълвие, без да си разчистим сметките, е, че владетелят на една вражеска страна във фокуса на вниманието на целия свят намерено, персонално употребява израза " завършек на режима ". Може ли това да се смята за старческа нелепост? Бъдеще, което не е в положение да носи отговорност за сигурността, бъдещето на Съединените щати и е мъчно да се оправи с работата през оставащите две години от президентството ", цитира думите ѝ Корейската централна новинарска организация, написа bgonair.bg.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и президентът на Южна Корея Юн Сук Йол се срещнаха тази седмица, като Съединените щати дадоха обещание да дадат на Южна Корея по-добра визия за нуклеарното си обмисляне за всеки спор със Северна Корея на фона на безпокойството от възходящия боеприпас от ракети и бомби на Пхенян, напомня " Фокус ".

Подводница с нуклеарни балистични ракети (SSBN) на Военноморски сили на Съединени американски щати също ще посети Южна Корея за първи път от 80-те години на предишния век, с цел да показва решимостта на Вашингтон да отбрани страната от севернокорейска офанзива.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР