Сещате се, че е по-добре да е на участие, че

...
Сещате се, че е по-добре да е на участие, че
Коментари Харесай

Това Вече Ни Разби! Немислимото Се Случи С Мария На Св. Валентин! Вижте Какво Сполетя Певицата На Празника На Влюбените

„ Сещате се, че е по-добре да е на присъединяване, че най-малко пари да изкара. Отколкото да си седи сама у дома с котката или кучето и да бродира или плете шошони. Миналата година Християн Гущеров несъмнено й е спретнал някаква изненада за празника, само че в този момент до него е Светланчето “, разясняват източниците.

След развода си с Християн, който апропо още не е станал факт, Мария беше свързвана с Ангел Свинаря. Прословутият паралия от Стара Загора, който е оправил не една и две певачки и плеймейтки.

Впоследствие обаче заралийката стартира да тръби наляво и надясно, че е срещнала нова обич. А мъжът до нея бил просто прелестен, гарантен и всичко, което е желала в живота си, написа Разкрития.ком.

Странно е, че след толкоз време въпросният господин по този начин и не се е появил нито на фотография, нито като име. Гущеров 100 пъти се появи със Светлана Василева и не стопира да показва възприятията си към нея.

Колежката й Емилия също се раздели с Коко Динев, само че към този момент разгласи връзката си с Жорж Башур. Само Мария се покрива и продължава да го играе мистериозна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР