Сещате ли се за култовия Пеньо от Биг Брадър -

...
Сещате ли се за култовия Пеньо от Биг Брадър -
Коментари Харесай

Помните ли Пеньо от Биг Брадър: Потресаващо е какво се случва с него днес!

Сещате ли се за паметния Пеньо от Биг Брадър - това в действителност беше и първият сезон на риалитито у нас, където той делеше Къщата със Зара, Зейнеб Маджурова и други. В момента и Зара, и Зейнеб са известни на обществеността и съумяха да уредят добре живота си - коя, както можа.

Любопитното обаче е какво става с Пеньо Даскалов, който скандализира с появяването си през 2006-та година. Тогава цяла България скочи, тъй като в случай че в този момент е обикновено да има 28 пола и всеки да се написа и " дърво " в случай че щете, то по това време беше неуместно мъж да желае да бъде жена.



Е, помним, че Пеньо го направи като от продукцията му осигуриха даже интервенция, с цел да бъде още по-типична дама. Следваха скандални изявленията, фотоси, мемета и прочие, а приятелите му имаха вяра, че е постигнал славата и ще се задържи на нея.

Да, но йок! Към днешна дата Пеньо е освен безизвестен, само че и не можете да го намерите на никое място из обществените мрежи, не и с името и семейството, с които се е родил.

Близки до него разкриха, че той се е върнал в родното си градче и живее меко казано скучно и безпарично. " Вече никой не го вълнува Пеньо, каквото беше - беше. Ама и той къде е тръгнал без специалност, без ум, въобще ей по този начин... няма метод, бате ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР