Серийни убийци, чийто духове остават в нашия свят след смъртта

...
Серийни убийци, чийто духове остават в нашия свят след смъртта
Коментари Харесай

Серийни убийци, чийто духове остават в нашия свят след смъртта

Серийни убийци, чийто духове остават в нашия свят след гибелта … Въпреки, че свръхестественото и паранормалният свят са сложни за схващане, мнозина имат вяра в призраци, а милиони хора ще потвърдят, че са имали среща с тях. Какво са призраците – неспокойни духове, търсещи възмездие? Квантово ехтене от насилствена информация от предишното? Или …? Според някои откриватели на паранормалното, призраците са съзнателни същности, толкоз мощни, че даже гибелта не може да ги задържи. Например, наличията на известни мъртви серийни убийци, които изтезават всеки, който се приближи до тях, или региона, която ги е привличала. Роналд Дефео-младши Известният филм на ужасите „ Ужасът в Амитивил “ пресъздава един от най-известните призрачни случаи в историята. През хладната нощ на 13 ноември 1974 година са открити телата на шест мъртви индивида. Установено е, че Роналд Дефео-младши е направил закононарушенията.



Това е личното му семейство, което той прострелва невъзмутимо. Официалните показания от процеса показват, че „ гласовете в главата му са му казвали да убие родителите, братята и сестрите си “. Къщата притегля вниманието на медиите, заради многото паранормални действия, които последват след случая. Въпреки, че някои споделят, че това е машинация, семейство Луц твърди друго. Те се нанесли в дома след убийствата, а по-късно си тръгнали от боязън за живота си. Семейство Луц настояват, че „ злото, което имал Роналд Дефео, към момента е живо в този дом “. Това е извънреден случай, който може в никакъв случай да не бъде позволен, само че всеки, който би умъртвил личното си семейство, евентуално е имал връзка със злокобни тъмни сили. Тед Бънди Тед Бънди е един от най-известните серийни убийци в историята. Той признава, че е умъртвил най-малко 30 дами, в шест разнообразни страни. Последните си дни той прекарва в държавния затвор във Флорида. Екзекутиран е на електрическия стол през януари 1989 г.



През 2001 година, дежурен чиновник на защитата на пандиза е на мястото на електрическия стол, на който е погубен Бънди. Той прекомерно, че е видял Тед да седи на стола и му се усмихвал. След тази преживелица се появяват още пазачи, които споделят, че са виждали същото. Когато се опитвали да се приближат до призрака на Бънди, той изчезвал. Някои споделят, че мощните страсти, изпитвани от нарушителя в тази стая, са предиздвикали духа му да обладае мястото. Убиецът е кремиран, а по негово искане пепелта му е разпръсната във Вашингтон. И до през днешния ден, доста пандизчии и служащи в пандиза оповестяват, че към момента виждат Бънди там. Джак Изкормвача През 1888 година, в Уайтхол, Англия, Джак Изкормвача убива пет проститутки. Той в никакъв случай не е заловен и до ден сегашен никой не знае кой е той. Джак изпращал бележки до вестник, с цел да предизвестява всякога, когато убива. Някои теоретизират, че „ той “ в действителност е бил жена. Каквото и зло да е провокирало тези убийства, явно живее и през днешния ден. Според притежателите и посетителите на Хънбъри Стрийт 29 в Уайтхол, това е едно от най-обитаваните от духове места. Там е виждан освен Изкормвача, само че и Ани Чапман, една от жертвите му. Тъй като самоличността на килъра в никакъв случай не е открита, е мъчно да се каже кой или какво преследва този регион. Същото събитие е виждано и в кръчмата Тен Белс, друго място на ликвидиране. Изглежда, че тези места, където е зародила негативната сила, са заредени с паранормална интензивност. Дали казусът в миналото ще бъде позволен? Дали призракът към момента се пробва да поддържа връзка оттатък гроба? Четете още: Зловещата история на прокълнатата къща на улица Норт Монро 218 Джефри Дамър Той е прочут като Канибалът от Милуоки, тъй като е ядял от своите жертви. Между 1978 година и 1991 година той убива 17 мъже. Джефри освен изнасилва, изтезава и убива тези хора, само че и разчленява телата им. Когато е хванат, в пандиза на Уисконсин, Дамър е пребит до гибел. Като сериен палач, той е неповторим с обстоятелството, че множеството от серийните убийци не ядат от жертвите си.



Дамър е от Бат, Охайо. Твърди се, че още от детството му, фамилният дом е място на паранормална активност. Той е направил и първото си ликвидиране там. Изглежда, че този разтревожен дух копнее да откри удобствата на ранното си детство и мястото, което е било негов дом. Любителите на паранормални феномени могат да наемат къщата за 10 000 $ на месец. Домът се продава мъчно, защото се счита, че всеобщите убийства са „ замърсили атмосферата му “. Опитвайки се да схванат призрачните феномени, актуалните притежатели го дават чартърен на тези, които желаят да го проверяват и да разгадаят свръхестествените мистерии. Джон Уейн Гейси В окръг Кук, Илинойс, сред 1972 година и 1978 година, всичко се трансформира и в никакъв случай няма да бъде същото. Джон Уейн Гейси е прочут като Убиецът смешник. Той убива 33 млади мъже. Повечето от телата са открити заровени под дома му, само че има осем тела, които в никакъв случай не са открити. Гейси е убит на 10 май 1994 година посредством смъртоносна инжекция.



Адресът на дома му е 8213 У. Самърдейл Авеню в Чикаго, Илинойс. Настоящите притежатели споделят, че къщата неведнъж е сменяла притежателите си. Там, измежду нощ постоянно се чуват писъци и се появяват кървави привидения. Паранормални откриватели имат вяра, че са осъществили контакт със самия прочут палач. Извършен е екзорсизъм на дома и гроба му. Но наподобява, че това не е проработило, тъй като и на двете места към момента се регистрират огромни равнища на паранормална интензивност. Има още доста истории за убийци, чийто духове се завръщат и преследват живите. Например Лизи Бордън. Макар да не е сериен палач по формулировка, тя е упрекната в убийството на татко си и доведената си майка. Домът, в който са осъществени убийствата, е трансфорат в мотел, за който се приказва, че е обладан. Гостите могат да спят в стаята, където мащехата е открита мъртва. Общото сред множеството убийци е проблематичното детство, което ги трансформира в злодеи в зрелост. Дори в гибелта си, тези души не могат да намерят покой. Твърди се, че “остатъчната сила, останала след ужасяващи събития, „ омърсява “ тези региони и домове за безконечни времена ” …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР