Серията от скандални публични изяви на по-малкия син на британския

...
Серията от скандални публични изяви на по-малкия син на британския
Коментари Харесай

Хари: Заради имиджа си членове на кралското семейство си легнаха с дявола

Серията от скандални обществени изяви на по-малкия наследник на английския крал продължава. В изявление за британската телевизия Ай Ти Ви нощес принц Хари обвини членовете на семейството, че са си легнали с дявола, т.е. таблоидната преса, с цел да очернят него и брачната половинка му Меган и с цел да оправят личната си известност.

" След доста, доста години неистини, които бяха изречени за мен и фамилията ми, идва миг, в който, връщайки се към връзките сред някои членове на фамилията и таблоидната преса, тези някои членове взеха решение да си легнат с дявола... с цел да оправдават имиджа си ", разгласи той в първото от серията изявленията, които ще даде към премиерата на мемоарната си книга, чията публична премиера е на следващия ден. Част от тиража обаче беше пуснат на испански още предходната седмица и огромни фрагменти с откровения на принца станаха към този момент обществени.

" В момента, в който това реабилитиране е в ущърб на другите, на мен, на другите членове на моето семейство, тогава тегля чертата ", добави той.

" Вече не мога да позная баща си и по-големия си брат Уилям ", сподели още Хари.

Принцът подчертава изключително доста на държанието и дейностите на мащехата си Камила. Като повода била молбата, която двамата с Уилям отправили към татко си Чарлз да не се дами за нея.

" Той не отговори. Отговори тя. Веднага. Малко след нашата частна среща с нея, стартира дълга игра. Кампания с последна цел сватбата ѝ с Чарлз и вероятно и короната с утвърждението на баща, допускам ", изясни той, представен от " Гардиън ".

" Навсякъде започнаха да се появяват истории във вестниците за нейни персонални диалози с Уили. Те съдържаха доста елементи, които можеха да бъдат разказани единствено от хората на срещата. И източникът не беше Уили, несъмнено ", добави принцът.

Хари приказва и по какъв начин членовете на кралската фамилия се конкурират за светлината на прожекторите. По думите му Уилям и Кейт са страдали поради това от " татко ми и мащехата ми, и от тяхната канцелария ". Той мислел, че като запаса за трона всичко с него и Меган ще е наред.

" Колко грешах. Точно същото, което Уилям и Кейт бяха изпитали от баща и Камила се случи и на нас, само че и от Уилям и Кейт също ", посочи той.

В изявлението за Ай Ти Ви Хари повтори и доразви обвиняванията, които двамата с Меган насочиха, откогато се отхвърлиха от кралските си отговорности - че кралските особи и техните помощници освен не са ги защитили от враждебната и от време на време расистка преса, само че и интензивно са пускали истории за тях посредством анонимни източници.

Принц Хари съобщи, че е направил обществено притежание разрива си с английското кралско семейство и е подхванал медийна атака, с цел да се опита да помогне на монархията и да промени медиите, съобщи още Ройтерс.

Той сподели още, че е напуснал Англия със фамилията си и е отишъл в Калифорния през 2020 година, " страхувайки се за живота ни ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР