Сериозно притеснена за семейното наследство е майката на Григор Димитров.

...
Сериозно притеснена за семейното наследство е майката на Григор Димитров.
Коментари Харесай

Майката на Григор Димитров е в паника заради новото му гадже

Сериозно обезпокоена за фамилното завещание е майката на Григор Димитров. Причината се крие в новата му половинка - сексапилната брюнетка, актрисата и манекенка Мадалина Геня.

                             

Говори се, че родителката на звездния тенисист се тормози, че Геня ще излъжe Гришо да ѝ предложи брак. При това състояние в заплаха са активите на спортиста.

Мария била безапелационна, че стигне ли се до женитба, ще упорства за предбрачен контракт, с цел да подсигурява, че след време синът ѝ няма да остане без пари, написа " Уикенд ".

До момента Григор е проработил над 22.6 млн. $ единствено от тенис шампионати. Той обаче взема солидни доходи от реклами и спонсорство.
                             

Не е ясно дали Геня се употребява с благоразположението на фамилията, поради забележителното ѝ минало.
 
                             

35-годишната румънка е била рисково близка с доста от холивудските звезди, отпред с Леонардо ди Каприо, известни футболисти и дизайнери...

Тя в действителност не е бедна, само че не и от най-заможните. Геня не е имала брак с бащата на детето си – композиторът Матей Сратан, с който се разделила през 2019 година Той също е много по-заможен от нея, само че заради неналичието на брак, Геня се задоволила единствено с полагаемата ѝ се прехрана за щерка ѝ, написа още " Уикенд "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР