Сериозно наддаване върви в Турция за непокорния голмайстор на Ботев

...
Сериозно наддаване върви в Турция за непокорния голмайстор на Ботев
Коментари Харесай

Сериозен интерес към Бароан от турски клубове

Сериозно наддаване върви в Турция за непокорния голмайстор на Ботев (Пд) Антоан Бароан. Както е известно, медиите в югоизточната ни съседка оповестиха, че интерес към него има от страна на Трабзонспор. Черноморците могат да картотекират единствено състезател под 24 години, който да укрепи офанзивата на отбора. Французинът отговарял на тези условия.
Прочетете още
Трабзонспор, който 7 пъти е ставал първенец на Турция, не е единственият претендент за подписа на Бароан, който сега се намира в недружелюбност. Адана Демирспор и Истанбул Башакшехир също му били хвърлили око и считат да вземат участие в наддаването за подписа му, твърди в днешния си брой " Мач Телеграф ". Така Ботев ще може да му вземе много положителни пари.

Антоан Бароан ядоса управлението, откакто отхвърли да бъде продаден на египетския Ал Ахли. И точно това е повода да бъде пратен да тренира с втория тим на “канарчетата ". Египтяните обаче още не са изгубили религия, че могат да го вземат в редиците си. Бароан е измежду осемте нападатели, с които управлението води диалози. Твърди се, че от Ботев са поискали за него 2 млн. евро.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР