Сериозно дарение направиха служителите на Националната служба за охрана. От

...
Сериозно дарение направиха служителите на Националната служба за охрана. От
Коментари Харесай

Служители на НСО дариха петцифрена сума за Българската Коледа

Сериозно подаяние направиха чиновниците на Националната работа за защита. От НСО оповестиха, че са дали 13 508 лв. за идеята на благотворителната самодейност " Българската Коледа ".

19-ото издание на самодейността под егидата на президента е в поддръжка на деца в сериозно здравословно положение, които се нуждаят от незабавна помощ и интензивно лекуване.

Основната цел на " Българската Коледа " в акцията 2021/2022 е да усъвършенства диагностично-лечебния развой, като обезпечи за отделенията по реанимация и интензивно лекуване на деца инсталация за диагностика, лекуване и мониториране на жизненоважни параметри.

Всяка година " Българската Коледа " подкрепя над 500 български деца с тежки хронични болести и обезпечава инсталация за диагностика и модерно лекуване приблизително на 25 академични и регионални лечебни заведения в цялата страна.

Служителите на НСО поддържат всички издания на благотворителната самодейност " Българската Коледа " и с годишния си принос споделят напъните за одобряването на устойчиви публични настройки в поддръжка на дарителството в България, се показва в известието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР