Сериозни въпроси се разглеждат на коалиционен съвет, а не в

...
Сериозни въпроси се разглеждат на коалиционен съвет, а не в
Коментари Харесай

Валери Симеонов: При първи симптоми на звездна болест може да се реагира

Сериозни въпроси се преглеждат на съдружен съвет, а не в телевизионни студия. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия вицепремиерът по икономическата и демографската политика и водач на НФСБ Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила във връзка изявлението на ръководителя на ПГ на Обединените патриоти и водач на "Атака " Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, че в случай че Истанбулската спогодба бъде призната, държавното управление ще падне. Впоследствие към мнението на Волен Сидеров се причисли и вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила.

Такъв съвет не е имало, а въпросът е извънредно сериозен. В случая очевидно не сме обединени и се вършат самоволни изявления там, където не му е мястото. Естествено е да има проблеми, когато се работи. Когато каруцата върви, тогава скърца, когато не скърца, тогава е рисково, съобщи Симеонов.

По думите му цялото медийно пространство е узурпирано от представителите на Вътрешна македонска революционна организация и този проблем би трябвало да бъде решен в границите на Обединените патриоти. Зависи от Каракачанов дали ще почистим взаимоотношенията си. Нещо няма връзка в последно време. Мисля, че това са заболявания на растежа, които са преодолими. Когато първите признаци на звездната болест бъдат видени, може да се реагира – рационалните хора реагират, уточни водачът на НФСБ.

Той отхвърли да е имал среща с ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, на която да е реализирана сделка НФСБ да извади свои депутати по време на гласуването на Истанбулската спогодба в Народното събрание, каквато информация се появи в медиите. Това излезе в уеб страницата на Явор Дачков. Обадих му се и му споделих, че не му прави чест. Това е неугледен човек за мен. Някой на следващия ден може да каже, че съм се чувал с Кончита Вурст и извършвам нейните или неговите инструкции. С Цветанов не съм се чувал в последните 14 дни, мисля че той е в чужбина. Но спекулации постоянно ще има, разяснява Валери Симеонов.

Той е безапелационен, че НФСБ няма да поддържа референдум за Истанбулската спогодба, само че ще гласоподава против приемането на конвенцията. При референдум 30 млн. лева ще бъдат изхарчени за една нелепост. Допитването няма да събере нужния брой гласове и ще се провали. Темата се преекспонира и се употребява за тяснополитически ползи. А тематиката е сериозна и е рискова. Тази спогодба няма да мине. Няма естествен човек, който да не се бори против насилието, само че когато една спогодба дава опция за едно по-друго обучение – там да се приказва за обществени функции на пола, нещо което не е естествено, това е недопустимо, акцентира Симеонов.

Той изясни, че с смяната в проекта за Пирин концесионната такса в Банско се усилва към два пъти. Не се излиза с един сантиметър от концесионната зона, става въпрос единствено за строителството на един въжен превоз. Няма да има никакво презастрояване, сподели вицепремиерът.

Той заяви, че Обединените патриоти и ГЕРБ ще предложат да бъде направена смяна в закона за горите, с която да могат да се вършат лифтове и влекове без да се трансформира предназначението на земята под тях. Тези промени ще станат редом с правенето на нов проект за ръководство на Витоша, посочи Симеонов.

Дано има някакво по-бързо развиване на зимния туризъм, тъй като това е бъдещето на тези райони, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР