Сериозни са травмите на майката и детето, които бяха блъснати

...
Сериозни са травмите на майката и детето, които бяха блъснати
Коментари Харесай

Само в BulNews: Вижте подробности за състоянието на блъснатите майка и дете във Враца

Сериозни са контузиите на майката и детето, които бяха блъснати от кола на пешеходна пътека във Враца тази заран, научи организация BulNews. За случая заяви само медията ни.



Инцидентът стана малко след 8.30 часа на на бул. „ 2-ри юни “, пред постройката на пожарната.
Служител на правосъдна защита с букви Т.А.Л. управлявал персоналния си автомобил „ Сузуки “ и отивал на работа. Той не видял пресичащите на зебра 28-годишна жена и 3-годишния й наследник и ги блъснал.
След удара майката Мариела Христова е откарана в болница за обзор и проучвания. Тя е с мозъчно разтърсване, установили медиците. От удара в асфалта главата ѝ е сцепена и се е наложило да бъде зашита от лекарите в незабавния център. Има и голям брой натъртвания по цялото тяло.
Малкият Димитър, който след броени дни ще навърши 3 годинки, също е потърпевш, оповестиха близки до фамилията пред наш екип. Той има охлузвания по гърба и ръцете и голяма цицина на главата. Детето е прегледано от хирург, който изрично декларирал, че дребният не би трябвало да се излага на слънце, нито да гледа телевизия и положението му да се следи най-малко 10 дни.
Мирела е самотна майка и през днешния ден сутринта е водила сина си на ясла, описаха нейните родственици.
Хората са безапелационни, че ще търсят правата си в съда и се надяват виновника за произшествието да понесе отговорността си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР