Неориентиран шофьор върти кръгово във Враца наобратно, научи агенция BulNews. Случаят

...
Неориентиран шофьор върти кръгово във Враца наобратно, научи агенция BulNews.
Случаят
Коментари Харесай

Мрежата прегря! Неориентиран шофьор върти кръгово във Враца наобратно /снимки/

Неориентиран водач върти кръгово във Враца наопаки, научи организация BulNews.
Случаят е от преди минути, на едно от най-натоварените кръстовища в регионалния град – това край бензиностанция „ Лукойл “. Буден жител е снимал огромното нарушаване и го е споделил с сътрудниците си в една от катаджийските групи. Той е качил фотоси на лек автомобил БМВ Х3 с регистрационен номер Вербовъчна разработка 7477 СА. На фотосите се вижда напълно ясно, че водачът на джипа върти кръговото наопаки и продължава пътя си в посока автогарата.
Цяло знамение е, че не се е стигнало до случай, защото той е могъл да бъде с съдбовен край. За благополучие деликатните водачи са забелязали ошашавения си сътрудник и са го пуснали да направи неразрешената маневра, която е бил подхванал.
Напоследък стана наклонност водачи да въртят кръговите кръстовища във Враца наопаки, само че повече им „ харесваше “ да вършат това придвижване край бензиностанция „ Феникс Петрол “ /бившето „ Аванти “/. Изглежда обаче него са го „ разгадали “ и в този момент са решили да „ разплетат комплицирания лабиринт “ и до „ Лукойл “…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР