Сериозен здравословен проблем е причината за слабата игра на Григор

...
Сериозен здравословен проблем е причината за слабата игра на Григор
Коментари Харесай

Ясна е причината за слабата игра на Гришо срещу Надал

Сериозен здравословен проблем е повода за слабата игра на Григор Димитров при днешната му загуба от Рафаел Надал в Монте Карло. Гришо направи над 30 неточности и бе отхвърлен за по-малко от час.

Причината е " голям " проблем със зъб през последните няколко дни, който с изключение на да предизвиква болежка, му е пречил да се храни и да спи обикновено. " Директно към зъболекаря ", е споделил Димитров след провалянето от Надал, а за обяснението алармира журналистът от британското издание " Метро " Джордж Белшоу в обществената мрежа " Туитър ".



Гришо се задържа единствено 56 минути на корта против Надал и даже Матадора показа, че съжалява за резултата и че повода е главно в играта на българския му противник. След като на конференцията Рафа научи за проблемите на Димитров, показва нормалното състрадание.

" Не знаех за този му проблем. Сега стартирам да си изяснявам за какво направи толкоз неточности и нямаше никакъв темп. Съжалявам за това. Той не ми сподели, което демонстрира какъв добър човек е. Надявам се да се оправи скоро ", разяснява Рафа, който за 16-и следващ път е на четвъртфиналите в Монте Карло и преследва 12-а купа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР