Сериозен трансферен удар подготвя ЦСКА след слабия старт на сезона

...
Сериозен трансферен удар подготвя ЦСКА след слабия старт на сезона
Коментари Харесай

ЦСКА реди любопитен трансфер

Сериозен трансферен удар приготвя ЦСКА след слабия старт на сезона в Първа лига. Ръководството на клуба е в напреднали договаряния за връщането у нас на някогашния състезател на Литекс Дока Мадурейра, твърди " Меридиан Мач ". Той бе продаден в Турция през 2011 година и направи няколко впечатляващи сезона в Истанбул ББ. Двукратният първенец с ловчанлии обаче към този момент издиша в конкуренцията, която сътвориха в клуба с привличането на играчи от ранга на Емануел Адебайор, Елжеро Елия, Гьокхан Инлер, Мевлют Ердинч, Гаел Клиши, Жуниор Кайсара и други

Истанбул ББ приключи втори през предишния сезон след първенеца Бешикташ, а приносът на 33-годишния Дока се изчерпва с 2 мача като титуляр и 9 влизания от аварийна пейка. Все отново бразилецът е съумял в тези срещи да вкара 3 гола.

Разговорите за привличането на Мадурейра в ЦСКА би трябвало да приключат най-късно доникъде на идната седмица. В същото време обаче се разбра, че халф от Уругвай е отказал да премине в състава на “армейците ”, които имат 3-годишна възбрана за присъединяване в евротурнирите. Футболистът е предпочел да подпише с тим от Скандинавия, в сравнение с да пристигна в България и да облече алената фланелка.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР