Серина Уилямс e сред дългогодишните приятели на Меган Маркъл и

...
Серина Уилямс e сред дългогодишните приятели на Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Серина Уилямс отново подкрепи Меган Маркъл: „Тя е най-силният човек, когото познавам“

Серина Уилямс e измежду дългогодишните другари на Меган Маркъл и един от най-верните ѝ бранители по време на издевателството, с който херцогинята се сблъсква от началото на връзката си с принц Хари.

Шампионката по тенис изрази поддръжката си към Меган и до момента в който гостуваше в премиерния епизод на новата видео поредност в YouTube на марката Stuart Weitzman, чието рекламно лице е Уилямс, описват от.

„ Меган е страховит човек и мисля, че е олицетворение на мощ, убеденост, неустрашимост и олицетворение на всичко, през което е минала “ , показа Серина, споменавайки другарството си с херцогинята.

Тeнесистката добави още: „ Знам, че не е елементарно и можете да видите от изявлението, че не е било елементарно. Но тя беше толкоз уравновесена и въпреки всичко притежаваше толкоз класа. “

„ Просто мисля, че тя е най-силният човек, който познавам. Не познавам никой различен, който би могъл да се оправи с всичко в подобен световен мащаб по метода, по който е трябвало да се оправя с неща, които са просто погрешни, минута след минута. Не ден след ден, а единствено минута след минута върху нея се хвърля следващото погрешно обвиняване “ , сподели Уилямс.

 Серина Уилямс Меган Маркъл Getty

Относно писмото, което шампионката по тенис написа в отбрана на Меган Маркъл по-рано този месец , Серина разяснява: „ Смятам, че за мен беше значимо да кажа нещо, тъй като ми писна да седнал съм и виждам всичката тази негативност, която просто не е истина. “

След излъчения диалог на херцога и херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри при започване на март Уилямс употребява обществените си профили, с цел да разгласява писмо в поддръжка на Меган Маркъл.

„ Меган Маркъл, моята безкористна другарка, живее живота си - и води с персонален образец - с съпричастност и съчувствие. Тя ме учи всеки ден какво значи да си същински доблестен. Думите ѝ илюстрират болката и жестокостта, които е претърпяла “, стартира изказването си тенесистката.

По нататък Уилямс твърди: „ Познавам от личен опит сексизма и расизма, който медиите употребяват, с цел да хулят дамите и цветнокожите, с цел да ни омаловажат, съборят и демонизират. Трябва да осъзнаем задължението си да осъждаме злонамерени, неоснователни клевета и таблоидна публицистика. Последиците за психологичното здраве от систематичното подтисничество и виктимизацията са опустошителни, изолиращи и прекомерно постоянно смъртоносни.

„ Искам дъщерята на Меган, щерка ми и твоята щерка да живеят в общество, ръководено от почитание.

Помнете, че плодовете на духа са обич, наслада, мир, дълготърпение, благосклонност, добрина, религия, деликатност, самоконтрол. Срещу тези неща не съществуват закони “, приключва писмото си Серина.

 Меган Маркъл и Серина Уилямс: приятелки, които се поддържат  Меган Маркъл и Серина Уилямс: приятелки, които се поддържат  Меган Маркъл и Серина Уилямс: приятелки, които се поддържат  Меган Маркъл и Серина Уилямс: приятелки, които се поддържат
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР