Серина и Винъс Уилямс категорично са най-емблематичните действащи състезателки в

...
Серина и Винъс Уилямс категорично са най-емблематичните действащи състезателки в
Коментари Харесай

Бивш ATP състезател: Оттетлянето на сестрите Уилямс ще бъде исторически момент

Серина и Винъс Уилямс изрично са най-емблематичните настоящи състезателки в Тура и са със съществени заслуги за зрителския интерес към дамския тенис през последните над две десетилетия. Времето обаче не изпитва благосклонност и към най-великите първенци, а като че ли ерата на сестрите отива към своя край. Те обаче вечно ще останат в сърцата на почитателите, тъй като са пренаписили историята на WTA или най-малко на такова мнение е Пракаш Амритрадж.

В скорошно изявление с Tennis Channel синът на някогашния представител на топ 20 и 15-кратен първенец от Големия шлем Виджай Амритрадж разяснява превъзходството на сестрите Уилямс през годините и засегна може би най-болезнената тематика за всеки техен обожател - краят на кариерите им. Ето какво тъкмо показа Пракаш, който също е бил част измежду най-хубавите 200 на международната класация в даден интервал от своя живот:

" Сестрите Уилямс са съдействали с толкоз доста на нашия спорт, че отдръпването им от WTA Тура ще бъде исторически миг. Ще се веселя те да разгласят края на кариерите си на някой важен за тях шампионат като Уимбълдън или пък US Open.

Серина и Винъс пренаписаха историята на тениса. Те завлядаха огромната сцена преди толкоз доста години и ще останат в сърцата на фоневете вечно. Няма задоволително думи, които да опишат техния принос към спорта. " - приключва той.

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР