Сериаловата индустрия в момента може да е в подем, а

...
Сериаловата индустрия в момента може да е в подем, а
Коментари Харесай

Дейвид Духовни със стряскащо признание

Сериаловата промишленост сега може да е в напредък, а за актьорите да е въпрос на авторитет да вземат участие в телевизионна поредност. Има обаче типичен сериали, които си остават в персоналния ни топ 10 вечно. " Досиетата Х " е един от тях и за малко е щял да бъде с различен артист в една от основните функции.

Говорим за Дейвид Духовни, който призна, че за малко не е отказал ролята на специфичен сътрудник Фокс Мълдър. " Казах на сътрудниците ми, че не желая да го върша. Сериал за извънземни... Колко дълго може да изкара? Да, пилотният епизод звучи добре, но най-после или има извънземни или няма, нали? "

Това споделя 60-годишният артист в скорошното си присъединяване в подкаста Literally! With Rob Lowe. Той добавя, че в никакъв случай не се е интересувал от теории на коспирациите и, че в случай че не са били сътрудниците му, в никакъв случай е нямало да одобри ролята в " Досиетата Х ".

В момента Духовни се снима в новия филм на Джуд Апатоу The Bubble, където си партнира не с какъв да е, а с нашето момиче Мария Бакалова.
 The Bubble, Джуд Апатоу и детайлности за кино лентата с Мария Бакалова
Какво знаем за новия филм на Мария Бакалова

Снимките към този момент започнаха в Лондон
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР