Сериалът The Crown успя отново да предизвика огромен интерес към

...
Сериалът The Crown успя отново да предизвика огромен интерес към
Коментари Харесай

Кой ще разкаже истинската история на Грейс Кели и Рение III

Сериалът The Crown съумя още веднъж да провокира голям интерес към английското кралско семейство. Той в никакъв случай не е липсвал, само че поредицата ни върна десетилетия обратно, с цел да опише истории, които не всички знаят и помнят, и да повдигне въпроси, на които всички желаят отговори.
 The Crown снимаха сватбата на Чарлз и Камила
Сериалът, в който ще забележим сватбата на Чарлз и Камила

Предстои да забележим финалния шести сезон

Историята на Чарлз и Даяна несъмнено е почтена както за сериал, по този начин и за книга. Но има и една друга кралска история, която ще проследим с интерес, в случай че бъде разказана още веднъж - тази на ръководещата и сега фамилия Грималди.

Любовната приказка на Рение III и Грейс Кели нееднократно оживява във кино акомодации. Но този път внуците на американската актриса, която става принцеса на Монако, са решили да опишат и своята панорама точка, което ще даде напълно друг взор над случилото се в кралското семейство.

Grace Kelly married Prince Rainier III of Monaco 64 years ago today
— GoldenAgeHollywood (@ClassicalCinema)
Продукцията е тясно обвързван с членовете на семейството Грималди. Продуцентската компания, заела се със основаването му, е благосъстоятелност на Андреа и Пиер Казираги - внуци на Грейс Кели, както и на няколко техни родственици.

Те признават, че преди да се захваната с плана са считали, че знаят доста за любовната история на своите баба и дядо, само че се е оказало, че са били единствено на повърхността, без да познават дълбочината. " Тя е епична във всяко отношение: семейство, завършения, интриги ", споделят те.
 Татяна, Шарлот, Пиер и Беатрис Казираги

Татяна, Шарлот, Пиер и Беатрис Казираги

Благодарение на поредицата за пръв път ще можем да разберем истината за основаването на семейството Грималди преди седем века. Първата част ще бъде озаглавена  " Част I - Скалата " и ще опише за първото завземане на Монако от Грималди в края на XIII век. 
 Как принцът на Монако заяви за раждането на бебето на племенника си Люи Дюкрюе
Изненадващата вест на принц Алберт

Реши да я заяви персонално

Тъй като планът се управлява от членове на кралското семейство, в него ще забележим доста " неразказани, завладяващи и епични истории, които бяха скрити в антични документи и персонална преписка през вековете ". Очаква се в следствие поредицата да бъде приспособена и под формата на сериал, само че повече детайлности към момента не се оповестяват, разяснява Tatler.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР