Сериалът Истински детектив продължава с трети сезон, в който носителят

...
Сериалът Истински детектив продължава с трети сезон, в който носителят
Коментари Харесай

Сериалът "Истински детектив" продължава с Махершала Али в главната роля

Сериалът " Истински детектив " продължава с трети сезон, в който носителят на " Оскар " Махершала Али ( " Лунна светлина ", " Къща от карти " ) ще извършва основната роля. Това заяви публично каналът HBO, представен от " Индиуайър ".

Сериалът на Ник Пицолато, който споделя друга престъпна история във всеки сезон, беше един от огромните шлагери на 2014 година В първия сезон Уди Харелсън и Матю Макконъхи бяха някогашен полицейски тандем от южните щати, разследван от сътрудниците си за серия остарели убийства в южните щати, евентуално свързани със сатанистки фетиш.

Вторият сезон от 2015 година с Колин Фарел, Рейчъл МакАдамс и Винс Вон през 2015 година обаче не беше по този начин сполучлив. Затова HBO пропусна две години, а датата за премиерата на трети сезон още не е оповестена.

Новите серии още веднъж ще бъдат написани от основателя на сериала Ник Пицолато и ще описват за " злокобно закононарушение в сърцето на планината Озарк, тайнственост, която се задълбочава с десетилетията и се развива в три разнообразни времеви интервала ". Мястото на действието са щатите Мисури, Оклахома и Арканзас, а героят на Али е полицейски детектив от Арканзас на име Уейн Хейс.

Актьорът стана прочут с поддържащата си роля в драмата " Лунна светлина ", за която получи серия награди, в това число " Оскар ". Сред другите филми и сериали с негово присъединяване са " Къща от карти ", " Странният случай с Бенджамин Бътън ", " Скрити цифри ", " Мястото оттатък дърветата " и " Игрите на глада ".

Режисьор на новия " Истински детектив " е Джереми Солниър ( " Зелената стая " ), а измежду продуцентите са звездите на първи сезон Матю Макконъхи и Уди Харелсън.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Сериали (10)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР