Сергей Кирилов, който е съсобственик на една от най-известните изби

...
Сергей Кирилов, който е съсобственик на една от най-известните изби
Коментари Харесай

​Само в BulNews: Арестуваха собственика на „Шато Типченица“ с много незаконни оръжия

Сергей Кирилов, който е съсобственик на една от най-известните мазета във Врачанско, е бил задържан през вчерашния ден с доста противозаконни оръжия, научи само организация BulNews.
Акцията на полицията е станала в мездренското село Типченица през вчерашния ден преди обяд. По сигнал до униформените е било осъществено претършуване в дома на 59-годишния Кирилов, където е открит противозаконен револвер. Полицаите имали съмнения, че мъжът крие още незаконно оръжие, само че не могли да го намерят при обиска. Късно вечерта Кирилов се заел да изнася добре скрития военен боеприпас, който имал. Посред нощ ченгетата получили сигнал, че мъжът товари сандъци в колата си.
Те тръгнали по петите му и го спипали в родната му къща в романското село Курново. В колата му разкрили четири сандъка, които били цялостни с 20 револвера, тротил и други неразрешени от закона неща.
Сергей Кирилов бил арестуван и отведен в ареста в Мездра за период от 24 часа.
По неофициална информация на 14 февруари сред Кирилов и кмета на Типченица Георги Георгиев станал спор, при който предприемачът заплашил кмета с ликвидиране. Пред медията ни обаче Георгиев отхвърли да е имал пререкания с Кирилов и да е бил заплашван от него. Единственото, което знаел по случая било, че през вчерашния ден полицията е правила обиск на дома на мъжа. За Сергей Кирилов се знае и, че е прочут ловец и постоянно ходил на лов със селския отличник.
„ Шато Типченица “ е една от най-посещаваните мазета в региона. На Трифон Зарезан постоянни посетители са депутати, кметове и други авторитетни персони. Съсобственици на шатото са Сергей Кирилов, дружно със Щернберг България ЕООД и Омека ООД.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР