Септември загуби с 2:3 от Славия в контролна среща, играна

...
Септември загуби с 2:3 от Славия в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Балъков: Отворени сме за нови попълнения, търсим нападател

Септември загуби с 2:3 от Славия в контролна среща, играна в Разлог. След дуела наставникът на “виненочервените “ Красимир Балъков разяснява представянето на своите играчи и отхвърли информациите, че Асен Георгиев напуща отбора от „ Красна поляна “.

“Ние сме в средата на подготвителния интервал. Трудно може да вадим някакви изводи. Като цяло ангажираността на футболистите беше доста добра. Работим напълно в отбранителен проект до момента, тимът да бъде стилен в разнообразни етапи на играта. Другото е творчеството, която всеки един самостоятелен футболист има. Искаме да я забележим на терена. Поизморени са малко футболистите, защото сме в такава фаза, само че за мен е значимо да видя интензивност, да видя предпочитание да извършват това, което се изисква от тях. Това го виждам и съм удовлетворен ”, съобщи легендата.

Балъков опроверга информацията, че капитанът Асен Георгиев ще напусне отбора: “Това е нечиста сделка. Няма никой да си потегля. Тези, които имат контракти, остават. Очакваме един, двама състезатели, които ще дойдат на проби, да забележим дали ще ни харесат. При всички положения ни би трябвало още един нападател, защото сме единствено с двама. Докато е отворен трансферния прозорец, постоянно сме отворени за хора, които са нужни. Имаме млади футболисти, които да развиваме и ще им даваме доста шансове да създадат идната крачка напред ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР