Септември вече преполови и дори доживяхме , но все още

...
Септември вече преполови и дори доживяхме , но все още
Коментари Харесай

Най-зашеметяващите визии от Филмовия фестивал във Венеция, които дълго ще помним

Септември към този момент преполови и даже доживяхме, само че към момента не можем да оставим зад тила си Филмовия фестивал във Венеция от по-рано този месец.

През 2021 година той като че ли беше по-вълнуващ от всеки път освен поради дълго чаканите министър председатели, само че и зашеметяващия аления килим, който стана сцена за някои от най-запомнящите се визии, които скоро сме виждали . Затова и не можем да продължим нататък преди да обобщим най-хубавото от Венеция!

 Пенелопе Крус Getty

Пенелопе Крус имаше достойнството да открие фестивала с кино лентата на Алмодовар „ Паралелни майки “, а за ролята си в него получи премия за най-хубава актриса. Още по време на конференцията 47-годишната актриса плени с костюм на Chanel от туид в черно и бяло .

Като дипломат на марката, по време на фестивала Пенелопе беше заложила напълно на нея, е измежду любимците ни е сантименталният модел в сребристо, който тя облече на закриващата гала .

 Пенелопе Крус Getty

Актрисата постоянно залага на силуети с ниска талия, а дрехата тук е съчетана със сандали в два цвята .

Вижте останалите най-хубави визии в галерията долу!
 Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция  Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция  Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция  Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР