Септември София приема Ботев Враца в мач от 3-ия кръг

...
Септември София приема Ботев Враца в мач от 3-ия кръг
Коментари Харесай

Септември София гони втора поредна победа през сезона

Септември София приема Ботев Враца в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 18:15 часа на Националния стадион „ Васил Левски” и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от мача.

И двата тима реализираха победи в предишния кръг. Столичани съкрушиха Хебър с 3:1, до момента в който врачани се постановиха с 3:2 над Ботев Пловдив вкъщи. И Септември, и Ботев ще се опитат да затвърдят положителните усещания до тук през сезона и да реализират още един триумф.

Днешните домакини ще са без санкции бранител Иван Арсон. Капитанът Асен Чандъров продължава да лекува травма. В неделя се появиха информации, че сръбският гранд Партизан обмисля да предложения за треньор наставника на столичани Славко Матич. Самият експерт обаче съобщи, че мисли само за идния мач.

Ботев Враца не съумя да картотекира още веднъж двете си колумбийски попълнения през това лято – Монтоя и Валбуена. Това принуди треньорът Росен Кирилов да вземе в групата двама футболисти от дубъла - Митко Панов и Радослав Захариев.

Главен арбитър на мача е Георги Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР