Септември (София) победи с 2:0 втородивизионния Спортист (Своге) в контрола,

...
Септември (София) победи с 2:0 втородивизионния Спортист (Своге) в контрола,
Коментари Харесай

Септември удари Спортист в София

Септември (София) победи с 2:0 втородивизионния Спортист (Своге) в контрола, която е последна за столичани преди заминаването им за лагер в Турция. Мачът се игра на изкуствения терен на 57-о Спортно учебно заведение в София под непрестанен дъжд, което в допълнение затрудни двата тима. Свогенци започнаха доста добре и в първите пет минути имаха две положения. В 8-ата минута Георги Николов бе изведен самичък против вратаря, само че стражът на Септември избави шута му. 

В 14-ата минута домакините от Септември имаха опция да поведат след центриране от ъглов удар. Александър Тодоров игра с глава, само че топката се удари в гредата. Само след четири минути Септември откри резултата посредством Асен Георгиев, разписал се след триково осъществяване на свободен удар.

В 30-ата минута Спортист сътвори добра голова опция, само че Богдан Костов не съумя да нанесе завършващ удар. Минути по-късно Септември имаше добър късмет за гол, само че намиращият се на проби вратар Мартин Величков избави. Още в първите минути на второто полувреме септемврийци стигнаха до втори гол. Те проведоха бърза офанзива, която приключи с удар голов удар на Димитър Костадинов за 2:0. 20-ина минути пред края на срещата Кирил Янакиев стреля рисково, само че топката излезе в навън. 

14 минути преди края, различен футболист на проби в тима на Своге - Пепе Дилан стреля с глава, само че не уцели вратата. В 90-ата минута имаше нов късмет за гол за тима от втора лига, само че от средата на наказателното поле Габриел Александров стреля с глава в навън.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР