Септември посреща Пирин на стадион Васил Левски в мач от

...
Септември посреща Пирин на стадион Васил Левски в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Септември - Пирин, съставите

Септември посреща Пирин на стадион " Васил Левски " в мач от 30-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:15 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта и ще го наблюдава минута по минута.

Септември е в извънредно слаба форма, като е в серия от пет следващи провали. Треньорът на отбора Светослав Петров бе уволнен, а неговото място зае именитият български футболист Красимир Балъков. Това ще и дебюта на новия ментор на тима. Септември се нуждае от наложителна победа, с цел да се отдалечи от рисковата зона, като дуелът против Пирин е против директен съперник в борбата за оцеляване.

Пирин също е в ужасяваща серия, като няма победа към този момент шест мача и има едвам два маркиран игола в последните си четири срещи. Тимът от Благоевград е един от най-слабите посетители в лигата, като има минимум маркирани голове, когато е надалеч от вкъщи и е записал едвам две победи в 14 мача. Пирин се нуждае от точки против Септември, като ще опита да прекъсне серията си от отрицателни резултати.

Стартови сформира: 

Септември:  21. Димитър Шейтанов, 5. Асен Георгиев, 6. Атанас Кабов, 4. Иван Арсов, 23. Йоан Гаврилов, 20. Красимир Станоев, 16. Кристиян Пешов, 3. Мартин Петков, 13. Мартин Николов, 19. Митко Митков, 24. Симеон Александров

Треньор:  Красимир Балъков

Пирин:  21. Янко Георгиев, 11. Андрей Йорданов, 73. Венцислав Бенгюзов, 19. Вячеслав Велев, 14. Даниил Кондраков, 23. Димитър Тонев, 8. Дмитро Семенив, 18. Мартин Смоленски, 20. Чебраилс Макрецкис, 29. Мартин Бачев, 72. Раян Сенхаджи

Треньор:  Христо Янев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР