Сенатор Джон Маккейн се завърна в Сената на САЩ, където

...
Сенатор Джон Маккейн се завърна в Сената на САЩ, където
Коментари Харесай

Бурни овации в Сената за Джон Маккейн, който се появи с белег на челото след операцията на рака и преживя катарзис

Сенатор Джон Маккейн се завърна в Сената на Съединени американски щати, където бе посрещнат с бурни овации, до момента в който поздравяваше своите сътрудници със своите обичайни остри думи. „ Приятели мой, нищо не вършим. Тук не можем да свършим нищо ”, сподели той, представен от в. " Дейли Мейл ". Докато Маккейн приказва за своите 30 години в Сената, който в миналото е бил считан за „ най-великия консултативен орган в света”. Републиканецът от Аризона също предизвести своите сътрудници: „ Не мога да кажа през днешния ден, че заслужаваме това определение с чисто сърце”.

Маккейн, който по-рано бе диагностициран с рак в мозъка, шокира събранието, като прикани своите сътрудници сенатори да прекратят разногласията сред двете партии и да си подадат ръка, незабавно след еднопартийно гласоподаване по промените в системата за опазване на здравето на Съединени американски щати.

По думите му, Сенатът е станал прекомерно разграничен, прекомерно отровен, като законодателите избират персоналните победи пред прокарването на фундаменталните промени, които да оказват помощ на американците. Сенаторът прикани битката да бъде прекъсната и да стартира да се прави работа. „ Всички имаме виновност за това, и аз сигурно. Понякога съм пречил за намирането на консенсус поради нещо, което преждевременно съм казвал на сътрудник. Понякога съм желал повече да победя, в сравнение с да прокарам оспорвана политика”, призна той.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР