Сенатът на САЩ в четвъртък отхвърли с огромно мнозинство законодателство,

...
Сенатът на САЩ в четвъртък отхвърли с огромно мнозинство законодателство,
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ отхвърля предложението за премахване на войските от Нигер

Сенатът на Съединени американски щати в четвъртък отхвърли с голямо болшинство законодателство, което би принудило президента Джо Байдън да изтегли американските войски от Нигер , оповестява " Ройтерс ". Мярката е отхвърлена с 86 гласа, а 11 са били " за ".

Съединените щати публично оповестиха този месец, че е имало боен прелом в Нигер, което води до публично. Американски публични лица споделиха, че няма проекти за смяна на наличието на американските войски в страната.

Нигер беше сътрудник в битката на Вашингтон против ислямистките бунтовници, които убиха хиляди души и разселиха още милиони в Африка. В страната има към 1000 чиновници на Министерството на защитата. Припомняме, че военни офицери
 Европейски Съюз реализира единодушие по отношение на рамката за глобите на хунтата в Нигер
Европейски Съюз реализира единодушие по отношение на рамката за глобите на хунтата в Нигер

С ограничаващите ограничения Европейски Съюз може да замрази активи на субекти и да им наложи забрани за пътешестване

Републиканският сенатор Ранд Пол твърди, че войските са били погрешно ситуирани без утвърждението на Конгреса и сподели, че американците не би трябвало да бъдат изложени на риск да бъдат хванати в кръстосания огън на спор в страната.

" Тъй като Близкият изток е в пламъци, какъв смисъл има да имаме над 1000 бойци в Нигер? Има ли смисъл да разполагаме над 1000 бойци в страна, ръководена от военна хунта? " посочи Пол в тирада пред Сената.

Сенатор Бен Кардин, демократическият ръководител на комисията по външни връзки на Сената, твърди, че в случай че американците се отдръпват, това може да остави вакуум, който може да бъде напълнен от Русия или партньорските й наемници от " Вагнер ". " Не обръщаме задоволително внимание на тази част от света. Със сигурност не желаеме да дадем сигнал, че изоставяме тази част от света ", предизвести Кардин.
 Хунтата в Нигер осуети опит за бягство на сваления президент
Хунтата в Нигер осуети опит за бягство на сваления президент

Мохамед Базум опитал да напусне страната със фамилията си

През последното десетилетие американските войски са обучавали нигерските сили за битка с тероризма и са управлявали две военни бази, в това число една, която организира задачи с дронове против Ислямска страна и филиал на Ал Кайда в района.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР