Семейството на Красима от Игри на волята се увеличи с

...
Семейството на Красима от Игри на волята се увеличи с
Коментари Харесай

Нова любов след Игри на волята: Красима гушка Вампира СНИМ...

Семейството на Красима от " Игри на волята " се усили с още един член. Една от най-атрактивните участнички в риалитито се похвали, като сподели фотография на сладко кученце, което се споделя Чейси. Мъничето има прякора Вампира.


Красима се трансформира в една от най-следваните звезди в мрежата, а напоследък се изивява и като инфлуенсърка. Красавицата показа на стори в Instagram една от тайните, с които поддържа съвършената си кожа, написа каналът " Social Virals " във vbox7.

Красима е към този момент подготвена за празниците, откакто се е отдала на поредност от разкрасителни процедури. Хубавицата се е подложила на специфичен способ за ободряване на лицето, като от сторито се вижда, че е избрала маска, чиято цел е хидратация и надълбоко разчистване на кожата.

Красима постоянно е казвала, че е модерно Барби, не се срами от това, само че и несъмнено потвърди, че не е от типичните хубавици. Това е по този начин, тъй като не залага единствено на секси визията си, а има високи цели за себе си, които преследва и сбъдва.

В персоналния си живот Красима също е намерила щастието, тъй като има сериозен другар. Тя нерядко качва фотоси с гаджето си, а неотдавна показа, че още през цялото време на връзката им живеят дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР