Семейството ми е много впечатлено. Възхищават се, че аз съм

...
Семейството ми е много впечатлено. Възхищават се, че аз съм
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски за инцидента с княгиня Калина: От нещо малко стана огромно

„ Семейството ми е доста впечатлено. Възхищават се, че аз съм към момента сред тях. Някои от тях съумяха да дойдат. Сестра ми не съумя, защото брачният партньор ѝ навърши 90 години и се бяха събрали в Съединени американски щати. Затова отсъстваха “.

Това сподели Симеон Сакскобургготски след архиерейска Света Литургия във връзка на 80-годишнината от кончината на Цар Борис III.

Присъстваха Симеон Сакскобургготски, княз Константин-Асен, княз Борис Търновски и княгиня Калина

„ Нужно е положително предпочитание и ясни цели. Те са определени, с цел да добрува народът. Убеден съм, че ще намерят метод. Не сме разнообразни от други страни. Понякога се бавим. Понякога си губим времето със напълно безинтересни неща “, сподели той.

„ Не давам оценки. Надявам се и им поисквам триумф и работа, която да способства, с цел да гледаме напред “, уточни Сакскобургготски.

„ Мисля, че с разговор, положителни планове и стремежи може да се реализира надалеч повече – това е по моята рецепта. Реформа, промяна – хубаво, само че би трябвало да се види с каква цел се прави “, добави някогашният министър председател.

 

Китин Муньос споделя, че и двамата с Калина не пият, тъй като са спортисти

 

„ Инцидентът с княгиня Калина – от нещо малко стана голямо. Живеем в правова страна и всеки пред закона е еднакъв. Като родител постоянно боли, само че се надяваме, че нещата ще приключат “, сподели още Симеон Сакскобургготски.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР